Städfirma

Att anlita en städfirma

Oavsett om du äger ett hem eller driver ett företag finns det många goda skäl att anlita ett professionellt städföretag. För det första frigör det din tid så att du kan fokusera på andra uppgifter. Professionella städare är också utbildade för att städa effektivt och ändamålsenligt med hjälp av de bästa teknikerna och produkterna. Dessutom kan regelbunden professionell städning bidra till att förlänga livslängden på dina mattor, möbler och andra föremål.

Det kan också skapa en hälsosammare miljö genom att minska mängden damm, smuts och allergener i ditt hem eller på ditt kontor. När det gäller att välja ett städföretag, se till att göra din forskning för att hitta ett välrenommerat och pålitligt företag som uppfyller dina behov.

Ett städföretag kan erbjuda ett brett utbud av tjänster till företag och husägare. kommersiella städtjänster kan ofta hjälpa till med företagsstädning, hemstädning, golvvård eller fönsterputs. Kvalitetssäkrad städning är en självklarhet när man väljer ett städföretag.

Ett bra städföretag har ett team av erfarna yrkesmän som är utbildade i den senaste städtekniken och utrustningen. Dessutom bör företaget ha ett robust system för kvalitetskontroll för att se till att alla städare följer de högsta kraven på renlighet. När du letar efter ett välrenommerat städföretag är det viktigt att läsa recensioner på nätet och jämföra priser.

Genom att ta dig tid att göra din forskning kan du vara säker på att hitta ett företag som ger dig de kvalitetstjänster du förtjänar.

En städfirma kan ofta hjälpa med företagsstäd, hemstäd, golvvård eller fönsterputs. Kvalitetssäkrad städning är en självklarhet när man ska välja städfirma.

RUT-avdrag för städtjänster (privatpersoner)

RUT-avdraget kan användas för hushållstjänster upp till 75 000 kronor per person och år. Om det finns två personer i hushållet kan RUT-avdraget användas för upp till 150 000 kronor per år.

Så vilka typer av tjänster ingår?

  • Hemstädning
  • flyttstädning
  • fönsterputs
  • fasadtvätt
  • trädgårdsarbete
  • fixartjänster

Alla tjänster ovan är avdragsgilla och gäller för RUT-avdraget.

Så varför inte dra nytta av RUT-avdraget och få mer tid över till annat?

Jag bor själv i Jönköping och har under ett par år anlitat en städfirma här i staden som hjälper mig att städa hemma. För mig är det lätt värt pengarna att slippa tänka på att städa och ha mer tid (och ork) till att umgås med familjen.