Hitta ditt drömhem

I Brf Stationstorget finns 29 olika lägenhetstyper, allt från ytsmarta lägenheter till generöst tilltagna bostäder där vardagsrum och kök breder ut sig och tar plats. Här är det enkelt att hitta det perfekta boendet för just dig och din familj.

Öppna, ljusa ytor

Lättmöblerat, ljust och mingelvänligt – den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör lägenheterna härligt luftiga. Golvet i vacker ekparkett binder samman rummen och får ytan att kännas ännu större. Kökets stilrena färgskala i klassiskt vitt och grått matchar det varma ekgolvet perfekt och underskåpen är försedda med lådor som hjälper dig att snabbt hitta det du söker.

Badrum med inbyggd vardagslyx

Skön komfortvärme i golvet, handdukstork och dimbar belysning – det är ofta de små sakerna som gör stor skillnad. Badrummen, som går i vitt och grått, är helkaklade och smart planerade. De större lägenheterna är utrustade med såväl tvättmaskin som torktumlare och i de mindre finns en praktisk kombimaskin.

Bjud på balkongfika

Utomhusfrukost i morgonsol eller en härlig eftermiddagsfika under parasollen? De flesta lägenheter i Brf Stationstorget har rymliga balkonger, takterrasser eller grönskande uteplatser, och andra är försedda med stilrena, franska balkonger. Öppna dörren och njut.

Plats för alla dina prylar

Resväskor och golfbagar, vinterdäck och fiskespön – i Brf Stationstorget finns gott om plats för allt det där du inte använder varje dag, men ändå vill ha nära till hands. Till varje lägenhet hör ett förråd, flera av de större lägenheterna har rymliga klädkammare och det finns gott om garderober.

Inglasad balkong eller effektfull fondvägg?

Drömmer du om ett vitlaserat golv eller din favoritfärg på köksluckorna? Med olika tillval kan du själv påverka hur ditt färdiga hem ska se ut. Till ett fast pris kan du till exempel välja skjutdörrar till garderoberna eller vilken typ av bänkskiva du vill ha i köket. Vill du göra utesäsongen extra lång kan du välja att glasa in din balkong och om du känner för att skapa djup och dynamik i dina rum kan du addera en fondvägg i avvikande färg.