Bostäder för livet du vill leva, varje dag. Vi erbjuder möjligheterna.

 

Om Midroc

Ett aktivt liv är härligt, men att koppla av är nödvändigt. Ett enkelt och bekvämt hemmaliv ger den energi som behövs för jobbet, familjen och fritiden.

Vi finns i de lägen människor söker sig till och erbjuder det bekväma vardagslivet med projekt som sticker ut i mängden. Vi ser det som bomagi.

Redan från början är design och funktion väl genomtänkt för att passa din livsstil, hur den än ser ut. Bostäderna präglas av god funktion med omsorg om detaljer för ett väl fungerande vardagsliv. Du kommer antagligen att tilltalas av att din nya bostad inte ser ut som alla andra och njuta av närheten till aktiviteter och service så som kommunikationer, skolor, förskolor och handel.

Midroc Properties utvecklar, bygger och förvaltar även kommersiella lokaler och kontor. Fokus är inriktat på Skåne, Småland, Stor-Stockholmsområdet och Uppsala.

Midroc Properties ingår i Midroc Europe som bedriver verksamhet inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Antalet medarbetare är 4 200 och omsättningen 11,4 miljarder
kronor.

Är det drömboendet du söker? Välkommen till Midroc. Läs mer på midrocbostad.se